Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dodatek

DurapeczeK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kup premium..

Kosztuje teraz niecałe 100 zł..

Nie mam tyle hajsu, najpierw podstawa 60 zł a teraz za 100 zł premium, niestety nie :/

A które dodatki mają nowe bronie? Są takie dodatki z broniami jak w Batllefield 3? 

Opublikowano

Nie mam tyle hajsu, najpierw podstawa 60 zł a teraz za 100 zł premium, niestety nie :/

A które dodatki mają nowe bronie? Są takie dodatki z broniami jak w Batllefield 3?

Tak są bronie. Zęby smoka są wypasione i drugie uderzenie. Jest tam Levolution. Mapy są bardzo ciekawe. Drugie uderzenie to cztery ulepszone mapy z BF3.
8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

Nie tylko bronie ale i gadżety, które są średnio przydatne, z dodatkami ciężko powiedzieć, zdania są podzielone.. Dla mnie one takie średnie, najlepiej było w bf3, każdy dodatek miał określone mapy np. close quarters miał ciasne mapy na piechote i było ok, tutaj jest wszystko pomieszane i nie ma nic ciekawego..

Opublikowano

We wszystkich dodatkach są nowe bronie, czy tak jak w bf3, że tylko we 2 dodatkach były nowe bronie.

Podajcie tez które dodatki mają te nowe bronie

Opublikowano

Dodatek China Rising daje L86A2 (szturmowiec) MTar (bron uniwersalna) RPK-74M (wsparcie) L96A1 (zwiadowca) Dron Bojowy (dodatek) Mini-Dron (dodatek)

Dodatek Second Assalut daje F2000 (szturmowiec) DAO-12 (pompa) M60-E4 (wsparcie) AS-Val (technik) Magnum Gol (zwiadowca)

Dodatek Naval Strike daje AR-160 (szturmowiec) AWS (wsparcie) SR-2 (technik) SR3-338 (zwiadowca) SW-40 (pistolet) Mina Plot (dodatek) M320 3GL (dodatek)

Dodatek Dragon Teeth daje Bulldog (szturmowiec) MPX (technik) CS-5 (zwiadowca) Deagle 44 (pistolet) Unica-6 (pistolet) Tarcza Balistyczna (dodatek) 

Jak dla mnie szkoda bawic sie w osobne dodatki lepiej juz kupic prem i jest spokoj (moje zdanie sam mam prem) 

Und3rsoldier.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...